Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Viure a Fons

 

Material setmanal per a la pregària i la reflexió a partir de l’evangeli de cada diumenge.

 

Veure anteriors

Les noces de Canà representen l’inici de la vida pública de Jesús. En aquesta narració podem destacar dos moments de reflexió.

D’una banda, Maria que com tota mare coneix al seu fill, l’insta a que ajudi als nuvis, doncs s’havien quedat sense vi. Quantes vegades les nostres mares ens diuen que fem actes i coses que nosaltres mateixos, a vegades per desconfiança o inseguretat, o de vegades per comoditat, no volem fer. Maria fa que Jesús comenci a treballar en la proclamació del Regne.

D’altra banda, tenim el miracle de Jesús i el convenciment dels deixebles de Jesús. Fins que no van veure no van creure plenament en ell. Els signes i senyals que Déu ens llança en el nostre dia a dia que són nombroses i venen de diferents formes, soms capaços de reconèixer i d’entendre?

- En quins moments de la nostra vida hem necessitat “l’empenta” d’una altra persona per fer alguna cosa?

- Reconeixem la veu de Déu en els consells i l’ajuda dels altres?

Senyor,

La meva història i les meves opcions m’han portat a una profunditat de vida, que mai hagués imaginat.

Em pregunto per la destinació, pels homes, pel que val la pena, de manera que he de fer, pel que hagi de fer, per l’amor…

He descobert la grandesa i la dignitat de la meva existència i de la meva llibertat. Però descobreixo també l’estranya sensació de quedar-me sense fons, perquè no sé què pot passar amb la meva vida.

Felicitat o fracàs?

Senyor, Tu m’has cridat a començar aquesta aventura de la vida.

Confio que seràs el meu sherpa.

Senyor, per això estic en pau, per això estic expectant.

Sé fiel

Sé fiel a la verdad. Sigue a tu corazón.

No te dejes llevar. Busca a tu vida razón.

 

Siente la alegría de vivir según la voz de tu alma.

Y no dejes de pensar que es Dios el que te habla.

Mas no cambies su voz por tus palabras.

Hoy no a sinceridad. Busco mi propio yo.

Sigo siempre mi verdad. Es la mía, no de Dios.

Quiero comprender que la verdad está en el Evangelio.

Y he de darme a los demás. Amar será mi sello.

Y perder mi identidad y ser de ellos.

http://www.youtube.com/watch?v=jcbMF9ll_ak (Brotes de olivo)

LLEGEIXO LA PARAULA

Jn 2,1-12

En aquell temps, se celebrà un casament a Canà de Galilea. Hi havia la mare de Jesús. També Jesús i els seus deixebles hi foren convidats. Veient que s’acabava el vi, la mare de Jesús li diu: «No tenen vi.» Jesús li respon: «Mare, per què m’ho dius a mi? Encara no ha arribat la meva hora.» Llavors la seva mare diu als qui servien: «Feu tot el que ell us digui.» Hi havia allí sis piques de pedra destinades a les pràctiques de purificació usuals entre els jueus. Cada una d’elles tenia una cabuda de quatre a sis galledes. Els diu Jesús: «Ompliu d’aigua aquestes piques.» Ells les ompliren fins dalt. Llavors els digué: «Ara traieu-ne i porteu-ne al cap de servei.» Ells n’hi portaren. El cap de servei tastà aquella aigua, que s’havia tornat vi. Ell no sabia d’on era, però ho sabien molt bé els qui servien, perquè ells mateixos havien tret l’aigua. El cap de servei, doncs, crida el nuvi i li diu: «Tothom serveix primer els millors vins i, quan els convidats ja han begut molt, els vins més ordinaris; però tu has guardat fins ara el vi millor.» Així començà Jesús els seus miracles a Canà de Galilea. Així manifestà la seva glòria, i els seus deixebles cregueren en ell.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article