Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

La Paraula de Déu d’avui ens presenta a Jesús com la Paraula vivent de Déu, que ens comunica la seva llum i la seva salvació. Estem encara en el temps de Nadal. Hem celebrat el naixement del Fill i la festa de la Mare. D’aquí a poc temps celebrarem la festa de l’Epifania, la manifestació del salvador de les nacions. Però les lectures d’avui ens ajuden a entendre amb més profunditat el que el Fill de Déu hagi pres la nostra naturalesa humana. No sols el veiem com el nen recent nascut, sinó com el Messies, el Mestre i el Profeta que ens ensenya la veritat de Déu.

El text de l’evangeli ens presenta a Jesús com a Paraula de Déu, com a Saviesa feta carn. El nostre Déu no és un Déu mut: és un Déu que ens parla, que ens dirigeix la seva Paraula personalment.

“Al principi existia el qui és la Paraula. La Paraula estava amb Déu i la Paraula era Déu”. I aquesta Paraula, feta persona, és la que ha vingut al món i ha posat la seva “tenda” entre nosaltres. Allò que era profecia en l’antiguitat ara s’ha fet realitat.

No és això el que celebrem al Nadal i omple d’alegria i dóna sentit a la nostra existència? Déu no és un Déu llunyà: ens ha dirigit la paraula y aquesta Paraula es Crist Jesús.

Tots necessitem la llum d’aquesta Paraula. Tots necessitem per tal descobrir el sentit de la nostra vida, la saviesa per veure les coses des de els ulls de Déu.

Aviat acabarem les festes de Nadal. Però queda, per a tot l’any, l’encontre dominical amb Crist, la Paraula que ens acompanya un cop i un altre a l’encontre amb Déu Pare

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article