Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

És important saber com és el Déu en qui creiem, però més important encara és saber com és el Déu en qui va creure Jesús, com és el Déu que Ell ens va manifestar. Jesús ens parlava de Déu, no només amb paraules, sinó també amb el que feia. Avui Jesús ens explica unes paràboles que ens parlen de Déu, però que neixen d’una actitud de Jesús. I ell ens diu que davant dels germans menyspreats podem actuar de dues maneres diferents: igual que Déu -que és també la manera com actua Jesús, que “menja amb ells”-, o igual que els jueus “religiosos”, els “bons”, els purs, que no veuen bé aquesta actitud de Jesús.

I la meva actitud?

Què hi ha en el meu cor de fill pròdig… que fuig del Pare, que malgasta l'herència que ha rebut gratuïtament? Quan em comporto com ell?

 

Què hi ha en mi de fill més gran que es creu millor, amb més drets, irreprotxable, despectiu cap als altres germans? Quan em comporto com ell?

 

Què hi ha en mi que evoqui les actituds del Pare (misericòrdia, acollida incondicional, perdó...)?

 

Davant de l’actitud del Pare, que em perdona, que m’acull, que m’abraça... Quins passos vull fer jo cap a Ell? I quins passos he de fer cap als altres, seguint l’exemple del Pare?

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article