Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

Pels camins de Galilea Jesús s'esforçava per encomanar el «foc» que cremava en el seu cor. En la tradició cristiana han quedat petjades diverses del seu desig. Lucas ho recull així: «He vingut a calar foc a la terra. Tant de bo estigués ja encesa! ».

Jesús desitja que el foc que porta dins prengui de veritat, que no ho apagui ningú sinó que s'estengui per tota la terra i que el món sencer es cremi. Qui s'aproxima a Jesús amb els ulls oberts i el cor encès, va descobrint que el «foc» que crema al seu interior és la passió per Déu i la compassió pels que pateixen. Això és el que el mou, el motiva i li fa viure buscant el Regne de Déu i la seva justícia fins a la mort.

Aquesta passió per Déu i pels pobres ve de Jesús i només s'encén en els seus seguidors al contacte del seu evangeli i del seu esperit renovador. Va més enllà del que és convencional. Poc té a veure amb la rutina del bon ordre i la fredor del normatiu. Sense aquest foc, la vida cristiana acaba extingint-se.

Les paraules de Jesús ens conviden a deixar-nos encendre pel seu Esperit sense perdre'ns en qüestions secundàries i perifèriques.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article