Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Prego amb la Paraula

LA PREGARIA DELS CINC DITS (del Papa Francesc)

1. El dit polze és el que es troba més a prop teu. Així doncs comença pregant per aquells que et són més propers. Són els més fàcils de recordar. Pregar pels qui estimem és una “tasca ben dolça”.


2. El següent dit és l’índex. Prega pels qui ensenyen, instrueixen i guareixen. Ells necessiten suport i saviesa a l’hora de conduir els altres per la direcció correcta. No els allunyis de les teves pregàries.


3. El dit que ve a continuació és el més alt. Ens recorda els nostres líders, els governants, els qui tenen autoritat. Ells necessiten el redreçament diví.


4. El dit que ve ara és el de l’anell. Sorprenentment, aquest és el nostre dit més feble. Ell ens recorda que cal pregar pels desvalguts, malalts o turmentats per problemes. Ells necessiten les nostres pregàries.


5. I finalment tenim el dit petit, el menys aparent de tots. El menovell hauria de   recordar te que també cal que preguis per tu mateix. Quan hagis acabat de pregar pels quatre grups anteriors, les teves pròpies necessitats se’t presentaran en una perspectiva correcta i estaràs preparat per pregar per tu mateix d’una manera més efectiva.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article