Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

Jesús no busca simples seguidors, sinó seguidors més compromesos, que el segueixin sense reserves, renunciant a falses seguretats i assumint les ruptures necessàries.

Existeixen tres escenes ben diferenciades en el text que ens demostren tres característiques que han de tenir els seguidors de Jesús.

En la primera: “Les guineus tenen caus, i els ocells, nius, però el Fill de l'home no té on reposar el cap. Seguir a Jesús és tota una aventura. Ell no ofereix als seus seguretat o benestar. No ajuda a guanyar diners o adquirir poder. Seguir a Jesús és "viure de camí", sense instal·lar-nos en el benestar i sense buscar un fals refugi en la religió.

En la segona: Deixa que els morts enterrin els seus morts; tu vés i anuncia el Regne de Déu”. Obrir camins al regne de Déu treballant per una vida més humana és sempre la tasca més urgent. Res ha de retardar la nostra decisió. Ningú ens ha de retenir o frenar. Els "morts", que no viuen al servei del regne de la vida, ja es dedicaran a altres obligacions religioses menys urgents que el regne de Déu i la seva justícia.

I en la tercera escena. “Ningú que mira enrere quan ja té la mà a l'arada no és bo per al Regne de Déu”. No és possible seguir Jesús mirant cap enrere. No és possible obrir camins al regne de Déu aturats en el passat. Treballar en el projecte del Pare demana dedicació total, confiança en el futur de Déu i audàcia per caminar rere les passes de Jesús.

J. A. Pagola

- Quina relació volem establir amb Ell els qui ens anomenem seguidors seus?

- ¿Quines són les característiques dels seguidors de Jesús que en el text se’ns presenten i que ens costen més complir?

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article