Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

En l’evangeli d’aquesta setmana Marc ens recorda la trobada de Jesús amb el cec Bartimeu, una trobada personal que arriba al fons del cor i que transforma totalment la vida de Bartimeu.

Jesús no deixa indiferent, les seves trobades amb la gent no son buides ni absents de contingut, són profundes i demanen compromís. Jesús exigeix radicalitat, entrega total al seu evangeli i al seu Regne.

Bartimeu, cec i captaire, rebutjat per la societat, crida l’atenció de Jesús i aquest s’atura el fa cridar, capta la seva i la resposta del Crist és positiva. Bartimeu és cec, no veu, símbol de tota gent que no vol veure, símbol de tota la gent que tanca els seus ulls a Déu i a la realitat. Però aquest cec fa un procés que el porta a cridar a Jesús, en aquesta trobada canvia alguna cosa, el cec ja no és cec, decideix canviar i seguir a Jesús, es compromet per el Regne i la missió del Crist.

Revisa la teva trobada personal amb Jesús.

On el trobés? Aquesta trobada canvia la teva vida? Et porta a la radicalitat, a l’entrega, a la generositat a la construcció del Regne?

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article