Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

L’evangeli d’aquesta setmana ens parla de la radicalitat que demana Jesús. En la trobada amb el Crist no hi ha espai per la mediocritat o per mitges tintes. Això és el que aprèn el personatge de l’evangeli que busca a Jesús i li explica tot el llistat de coses que fa correctament, oblida que la seva vida s’ha d’adequar i ha de ser conseqüent amb aquest llistat. Es per aquest motiu que és animat a vendre possessions i donar-les, doncs l’evangeli de Jesucrist ens demana adhesió total al seu missatge reflexat en una manera de viure concreta que s’obre als altres i a Déu.

La fe no és una altra cosa que sortir de les teves seguretats, això és el que demana a la Bíblia a Abraham i el que li demana Jesús a aquells que el volen seguir. Deixar les seguretats, vendre les possessions,... Jesús el que demana és FE i amb aquesta fe tot arribarà, doncs per a Déu no hi ha res impossible.

“Tothom qui per mi i per l'evangeli hagi deixat casa, germans, germanes, mare, pare, fills o camps, rebrà, ja en el temps present, cent vegades més de cases, germans, germanes, mares, fills, camps, i també persecucions, i, en el món futur, la vida eternal”.

-Quines són les seguretats, riqueses que he de superar per fer créixer la meva fe?

-Em poso sovint en mans de Déu Pare tot demanant que es faci la seva voluntat?

-Fes una estona de pregària.

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article