Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Medito la paraula

L’evangeli d’aquesta setmana ens presenta a Jesús com un referent de coneixement per aquells que envolta. Els fariseus intenten saber la seva postura sobre un tema controvertit com la ruptura del matrimoni. Jesús, coherent, amb tot el que ha expressat fins el moment, aposta per l’essencial del matrimoni, la unió. Unió que s’expressa en l’amor cap a l’altre y cap a Déu. El que Déu ha unit que no ho separi l’home.

Una de les crides que porten a l’ésser humà a descobrir l’autèntic sentit de la vida és captar i seguir la voluntat de Déu. En aquest punt es troben els dos temes que toca l’evangeli d’aquesta setmana.

Els infants formaven part de la societat marginada, no tenien drets, i era inconcebible que volguessin tocar i apropar-se a un rabí tant important com el Crist. Però Jesús, una vegada més, trenca muralles i s’apropa als més petits, a aquells que obren bé els ulls a les meravelles del món y de Déu, a aquells que obren el seu cor amb netedat i sinceritat, a aquells que viuen la unió i la desitgen amb totes les seves forces. Només aquests entren en el Regne de Déu. Un Regne d’amor, de solidaritat, de fraternitat i d’unió.

Pensa, reflexiona i prega sobre si ets un bon constructor del Regne, una persona que lluita per l’amor, per la solidaritat, per la fraternitat i per la unió.

- Em sento responsable de la fe d’aquells amb qui la comparteixo en la meva comunitat cristiana?

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article