Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

medito la paraula

Aquest Evangeli ens convida a examinar-nos a nosaltres mateixos i la nostra manera de viure i a seguir les paraules de Jesús “Estigueu alerta!”. Aquestes paraules tenen a l’Advent tot el sentit.

Jesús ens recorda que nosaltres som com servents als quals s’ha donat la responsabilitat de vetllar i esperar mentre l’amo no torni. És una crida a estar alerta i a vetllar en els camins a través dels quals l’Esperit Sant pot estar cridant-nos a la vida plena i autèntica del Senyor. El Senyor no vindrà només al final dels temps, sinó que està sempre venint, desitjant formar part de la nostra vida.

“Estigueu alerta”. Moltes persones han d’estar sempre alerta: els metges de guàrdia, els bombers en les seves dependències, els conductors enmig del trànsit, els mestres a la seva classe o la jove mare amb tot preparat per a l’hora del part. Els pares, també, han d’estar profundament atents a la vida dels seus fills, sobretot quan són petits. També hem d’estar atents, doncs, els seguidors de Crist.

És fàcil distreure’s enmig de tants i tants estímuls. És fàcil adormir-se en la comoditat i el confort d’una vida tranquil·la. És fàcil quedar atrapat en les preocupacions del treball i caure en la tristesa o en el desencís, i arribar a oblidar com el Senyor és amb nosaltres i està de la nostra part.

¿En la nostra vida, què ens impedeix d’estar plenament desperts?

¿On tenim mancances que necessiten d’una vigilància més gran? (en la manera d’estimar els altres, en la nostra relació amb Déu, …)