Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Pregàries


La pregària és una cosa del cor: és estimar. I estimar ho pot fer tothom.

Per als temps litúrgics, per diverses situacions, per diferents moments, per un moment de trobada amb Jesús.

Maria, mare de la bona entesa, ajuda’ns!
Autor/a: Josep M. Maideu
Procedència: Llars Don Bosco, Sabadell 2005


Maria... avui, amb el teu permís, entrarem a la teva llar de Natzaret... Estàs sola amb Josep... El Nen dorm...

Maria i Josep: us mireu estimant-vos. I no perquè sí, perquè no ha de ser fàcil estimar-se en el cor del misteri de Déu. Ajudeu-nos a no veure mai la nostra parella com qui veu quelcom: que sempre ens mirem estimant-nos.

Maria i Josep: us escolteu deixant dir sempre a l’altre. Ajudeu-nos a no aclaparar mai la nostra parella amb un devessall de paraules: que escoltem i estem més per l’altre que per a la nostra xerrera.

Maria i Josep: quan us parleu sembla ben bé que us acaroneu. Perquè la dolçor del que us dieu us arriba ben endins. Ajudeu-nos a fer que el que diguem a la nostra parella sigui com una carícia per a l’oïda i, encara més, per al cor.

Maria i Josep: quan converseu tots dos esdeveniu un de sol. Ajudeu-nos a saber conversar en parella com si fóssim una sola cosa, en bé de tots dos.

Maria i Josep: les vostres paraules i converses no són mai encerclades i tancades. Us obriu al Pare que és amb vosaltres i que us va ensenyant a relacionar-vos amb el seu i vostre Fill. Ensenyeu-nos a pregar junts, no perquè toca o fa temps que no ho fem, sinó perquè si parlem de Déu i li parlem, ens sentim més ben acompanyats i més units.

Maria i Josep: aquí diem que parlant la gent s’entén. Després d’haver-vos vist i sentit, nosaltres podem dir: estimant-se els matrimonis es parlen... Ajudeu-nos-hi! Gràcies i més gràcies!

 

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article