Unable to create /cache/mod_novasfh/sfh_56.xml configuration file.
Click here for more information.
Please update your Flash Player to view content.
Español

Des dels marges

Reflexions i pregària des de l’espiritualitat de la marginació, l’encarnació i l’exclusió social.

Veure anteriors

Gràcies, Maria!

Maria, aquí estem els del Bosco, aquest centre on hem compartit centenars de tardes en els darrers anys.

Maria, aquesta voluntària tan estimada per tots, que des de fa anys venies al Centre Obert, sempre disposada a ajudar amb les mates, sempre amb paciència, sempre amb respecte, sempre disposada a col·laborar.

Una dona que sabia gaudir i aprofitar la vida, d'estatura petita però gran, valent i entranyable. Tots hem après amb tu. Enmig del xivarri donaves pau i tranquil·litat. T'has guanyat el respecte i la tendresa de tots.

L'àvia del Centre Obert !!!.


A quest curs, per malaltia, no vas poder venir com altres anys. Segur que seguiràs al nostre costat d'aquesta manera màgica que tenen les persones que ens estimen. Donem gràcies a la Vida, gràcies a Déu, que és amor, per aquest regal que ens va fer a través de tu. Hi ha una cançó que coneixies que diu "Evangeli és donar-te el meu temps, és donar-te la meva mà ..." És això el que vas fer ... ser bona notícia. Gràcies iaia Maria !!!

Ens sentim molt afortunats d'haver-te conegut. Per haver-nos contagiat això que ens deies: "Lluita pel que vols, lluita pels teus objectius".

Tants centenars de detalls. Durant anys, per les teves mans, s'ha complert això de "dóna'ns avui el nostre pa de cada dia" perquè moltes vegades tu mateixa t'encarregaves de recollir el "Pa" amb la teva bosseta de tela, al forn del barri per després fer els berenars dels nois i noies del centre.

Contar-vos una de tantes anècdotes: Un dia un noi va obrir una porta enèrgicament, (amb tot l'ímpetu de la joventut). Maria darrere de la mateixa va rebre el cop amb la porta, es va pegar tal patacada que va caure a terra. Semblava haver-se fet moltíssim mal, l'educador que hi havia es va enfadar molt amb el noi en qüestió, i el va reprendre severament ... "tens que anar amb compte i prestar més atenció. Ara pensa com reparar-ho".

Maria l'endemà, el primer que li va dir a aquest noi quan el va veure entrar per la porta va ser alguna cosa així com: "Renta't bé els mans i digues com vols l'entrepà de formatge o sobressada? ...

Acabem amb un poema de Bertolt Brecht , que ens permetem "feminitzar".

"Hi ha dones que lluiten un dia i són bones.

Hi ha altres que lluiten un any i són millors.

N'hi ha que lluiten molts anys, i són molt bones.

Però ha i les que lluiten tota la vida, aquestes són les imprescindibles! ".

 

GRÀCIES MARIA! Per   la teva   Gratuïtat, per la teva   Dedicació, per   regalar-nos el teu temps. Sempre seràs  un exemple per nosaltres.

En nom de Tots els nois i Noies, dels joves, les famílies, a els educadors i a els voluntaris del C entre Obert   Don   Bosco i gent de la Parròquia: Gràcies, iaia Maria !!!

Centre Obert Don Bosco

2014.12.07

Informa't

Fes-te amic nostre al

Segueix-nos al

Seguir a webdepastoral en Twitter

Comparteix aquest article